Warning: The magic method __set() must have public visibility and cannot be static in /home4/rleaga18/public_html/plugins/content/sigplus/params.php on line 75
Junior Összeszerelés PDF Imprimare Email


Instrucţiuni de asamblare Leagăn BetoTM Junior

După montarea potrivită şi sigură a cârligului de leagăn puteţi începe asamblarea Leagănului Beto Junior.
Desfacem partea textilă a leagănului şi avem grijă ca buzunarele unde se introduc barele să fie pe partea de sus. Barele în care sunt fixate şaibele să fie poziţionat lateral. După ce am introdus şi celelalte două bare acestea trebuie să fie peste cele cu şaibă pentru ca să puteţi înşuruba şi să strângeţi. După înşurubarea barelor trebuie să introducem şnururile în gaura liberă a barelor de sus având grijă ca frânghiile la nu fie încrucişate şi fiecare frânghie să fie poziţionat la colţul potrivit a leagănului.
După introducerea frânghiilor în gaura potrivită la o distanţă de min.  5 cm de la capătul frânghiilor realizaţi un nod simplu (vezi: fig.1.) Trageţi frânghia înapoi până se blochează.Nod Simplu


Fig. 1.

După ce realizaţi nodul la fiecare colţ trebuie să legaţi barele cu şnuruleţuri astfel încât şnuruleţul de jos să fie condus de jos în sus din afara colţului unde se întâlnesc cele două bare iar şnurul cel de sus să fie condus pe partea de sus şi cele două şnuruleţe să fie legate pe bara de sus. Această manevră se face la fiecare colţ şi astfel fixăm materialul textil astfel nu poate mişca fiind leagănul mai confortabil şi mai sigur. Ridicaţi leagănul, ţinând frânghia groasă.

Ochiul realizat pe capătul frânghiei gros trebuie agăţat în carabină, iar carabina în cârligul de leagăn deja montat la locul potrivit.
Între cârlig şi carabină se poziţionează arcul dacă este cazul.